Senarai Penerbit
Categories
Maklumat Akaun

Dapatkan Sekarang

Buku Poket Mujarobat Dzikir-dzikir Penjagaan dan Perlindungan

Buku Poket Mujarobat Dzikir-dzikir Penjagaan dan Perlindungan
Buku Poket Mujarobat Dzikir-dzikir Penjagaan dan Perlindungan
Terbitan: Pustaka Ibnu Umar
Product Code: Pustaka Ibnu 'Umar
Ukuran Buku: (Tinggi x Lebar x Tebal)(cm) 14 x 9 x 0.3

ISBN:
Availability: In Stock
Price: RM4.00
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Judul: Buku Poket Mujarobat Dzikir-dzikir Penjagaan dan Perlindungan | Penulis: Syaikh 'Abdullah B. Muhammad as-Sadhan | Penerbit: Pustaka Ibnu 'Umar | Berat: 40g | Muka Surat: 48m/s.


Doa-doa dan zikir-zikir yang sahih dari al-Qur'an dan al-hadis adalah di antara sarana perlindungan dan penyembuh nabawi yang sangat bermanfaat bagi keadaan-keadaan tertentu. Doa-doa dan dzikir-dzikir ini sekiranya memenuhi tuntutan dan syarat-syaratnya, insyaAllah tidak akan ada lagi sesuatu yang akan menghalang kemujarabannya sebagai sumber penawar dan ayat-ayat pelindung dari mara bahaya.
 
Buku bersaiz poket ini adalah di antara buku yang sangat praktikal, mudah, ringkas, padat, mudah dibawa ke mana-mana, mudah difahami, dan mudah dihafal. Ia sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin memanfaatkannya sebagai bekalan dan rujukan dalam perkara yang berkaitan.
 
Buku kecil ini menyenaraikan dzikir-dzikir yang mudah dan sahih daripad aas-Sunnah dalam rangka mendapatkan perlindungan daripada Allah terhadap pelbagai keburukan seperti gangguan Syaitan, kelalaian, sihir, dan sebagainya.
 
Dengan saiz buku yang kecil bersaiz poket ini, semoga ianya boleh membantu secara praktikal, mudah dibawa, mudah dihafal, mudah untuk disebarkan, dan mudah dijadikan rujukan di mana pun jua.
 
Semak Cara Membuat Belian dan Pesanan

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:© 2014 ATSAR Enterprise | Galeri Ilmu Ahli Sunnah. All Rights Reserved.

Website tuned by fidodesign.net