Senarai Penerbit
Categories
Maklumat Akaun

Dapatkan Sekarang

Tentang Kami

ATSAR ENTERPRISE (SA0077445-W)

Atsar Online Bookstore adalah salah satu rangkaian dari Atsar Enterprise yang merupakan kedai online pelbagai produk-produk ilmu ilmiyah berupa bahan cetak (seperti buku-buku, poster ilmiyah, dll.) dan audio visual (seperti VCD, DVD, MP3) yang bermanhaj ahli sunnah wal-jamaah.
 
Atsar Online Bookstore beroperasi di No. 23-1, Jalan Selasih J U12/J, Taman Cahaya Alam Seksyen U12, 40170 Shah Alam. (8 minit dari Kampus Utama UiTM Seksyen 7 Shah Alam), 5 minit dari susur keluar Bukit Raja (NKVE).
 
Waktu Operasi kami di Kedai adalah pada 11pagi - 1230tgh hari dan 215petang - 5petang (Isnin hingga Khamis), 10pagi - 2petang (Sabtu). Selebihnya kami beroperasi secara dalam talian (Online), atau berdasarkan janji/temu yang dipersetujui.
 
Bagi sebarang pertanyaan atau janji/temu, Kami boleh dihubungi di no. tel., 012-6887715 (Saudara Nawawi), atau e-mail: [email protected].
 
Kami juga menawarkan bekalan buku-buku untuk mereka yang berminat menjadi pengedar.
 
Prinsip Kami:
 
Menyebarkan dakwah melalui buku-buku yang memiliki nilai ilmiyah dan kesahihan fakta bersumberkan Al-Quran, As-Sunnah, dan kefahaman para ulama generasi awal Ahli Sunnah wal-Jamaah. Kami juga mengajak anda untuk memilih, membaca dan mencerna hanya buku-buku yang ilmiyah penyampaiannya, sahih rujukannya, dan tepat cara fahamnya di atas sunnah.
 
In-syaa-Allaah.
© 2014 ATSAR Enterprise | Galeri Ilmu Ahli Sunnah. All Rights Reserved.

Website tuned by fidodesign.net