Senarai Penerbit
Categories
Maklumat Akaun

Dapatkan Sekarang

Hakikat Agama Syiah Imam Dua Belas

Hakikat Agama Syiah Imam Dua Belas
Terbitan: BPPI
Product Code: BPPIS
Ukuran Buku: (Tinggi x Lebar x Tebal)(cm) 21 x 14 x 1

ISBN:
Availability: In Stock
Price: RM8.00
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Judul: Hakikat Agama Syiah Imam Dua Belas | Judul Asal ('Arab): Al-Khuthuut al-Areedah | Penulis: Syaikh Muhibuddin al-Khatib | Penerbit: Badan Perkhidmatan Penerangan Islam Selangor dan Wilayah Persekutuan | Berat: 150g | Muka Surat: 73m/s. [Hak cipta Atsar Enterprise, www.atsar.ilmusunnah.com]


Buku ini adalah buah karya hasil penyelidikan Syaikh Muhibbuddin al-Khatib rahimahullah (1303-1389H). Salah seorang ulama terkenal dari Mesir pada zamannya. Beliau terkenal sebagai antara orang yang tampil mendedahkan pelbagai bentuk konspirasi pihak-pihak bathil tertentu yang merancang mahu menakluk dunia Islam.
 
Antara kelompok bathil yang dimaksudkan adalah golongan sesat syi'ah rafidhah. Yang pada hari ini mereka berpusat di Iran dan sedang sentiasa mengintai berusaha mahu menguasai sekitar Timur Tengah dan dunia Islam lainnya. Syi'ah hari ini bersekongkol dengan Yahudi dan Amerika bagi memusnahkan umat Islam. Namun masih ramai umat Islam yang terlena, malah ada pula yang terpedaya dengan dakyah Syi'ah sehingga sanggup bekerjasama pula dengan Syi'ah menyesatkan dan mengganggu-gugat keharmonian Ahlus Sunnah wal-Jama'ah.
 
Jadi buku ini adalah antara yang baik dalam menjelaskan hakikat tipudaya dan muslihat sebenarnya syi'ah. Bacalah buku ini supaya kita sedar siapa sebenarnya syi'ah yang jahat ini. Mereka adalah golongan bathil, sesat dan ganas pembunuh manusia. Mereka terkenal ganas terhadap ahlus sunnah wal-jama'ah di Iran, Iraq dan sekitar. Adapun di negara-negara lain mereka masih agak lemah dan sedang menunggu masa mengumpulkan kekuatan untuk memberontak.
 
Jangan biarkan masyarakat tertipu sehingga menganggap Syi'ah sebagai pejuan Islam. Bangkitlah! Syi'ah perlu segera dibanteras. Jangan biarkan sampai menjadi duri dalam daging dan musuh dalam selimut di negara kita pula. Jangan sampai nasi menjadi bubur baru hendak sedar sebagaimana apa yang telah menimpa di Iraq dan Iran, kaum muslimin habis dibunuh dan disembelih oleh mereka setiap hari.[Hak cipta Atsar Enterprise, www.atsar.ilmusunnah.com. Tidak dibenarkan membuat salinan tanpa kebenaran]

Semak Cara Membuat Belian dan Pesanan

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:© 2014 ATSAR Enterprise | Galeri Ilmu Ahli Sunnah. All Rights Reserved.

Website tuned by fidodesign.net