Senarai Penerbit
Categories
Maklumat Akaun

Dapatkan Sekarang

Buku Poket Zikir Pagi & Petang

Buku Poket Zikir Pagi & Petang
Terbitan: Pustaka Ibnu Umar
Product Code: Pustaka Ibnu 'Umar
Ukuran Buku: (Tinggi x Lebar x Tebal)(cm) 14 x 8.9 x 0.3

ISBN:
Availability: In Stock
Price: RM4.00
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Judul: Buku Poket Zikir Pagi & Petang | Penulis: Syaikh Said B. Wahf al-Qahthani | Penerbit: Pustaka Ibnu Umar | Berat: 40g | Muka Surat: 48m/s.


Buku bersize poket ini menyenaraikan zikir-zikir yang disunnahkan untuk dibaca pada waktu pagi dan petang (al-Matsurat). Juga turut disenaraikan adalah zikir-zikir yang disunnahkan untuk dibaca/diamalkan di sebaik sahaja selesai dari solat fardhu.
 
Setiap zikir yang disenaraikan disertakan sekali rujukannya dari sumber-sumber hadis yang sahih, insyaAllah... Buku ini sesuai untuk dibawa ke mana-mana kerana sizenya yang kecil dan mudah disimpan. Juga sesuai untuk diletakkan di ruang tamu, di atas meja-meja, di dalam bilik tidur, dan di ruang-ruang dalam kereta bagi memudahkan capaian membaca/mengamalkannya/menghafalnya.
 
Buku kecil ini juga sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu risalah untuk hadiah, sebaran/cenderahati di majlis-majlis, dan edaran seperti di surau-surau serta kepada saudara-mara, sahabat handai, dan sesiapa sahaja yang anda rasakan baik/bermanfaat.
 
Semak Cara Membuat Belian dan Pesanan

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:© 2014 ATSAR Enterprise | Galeri Ilmu Ahli Sunnah. All Rights Reserved.

Website tuned by fidodesign.net