Senarai Penerbit
Categories
Maklumat Akaun

Dapatkan Sekarang

Habbat's Blackseed Oil Drop (Perahan Sejuk)

Habbat's Blackseed Oil Drop (Perahan Sejuk)
Habbat's Blackseed Oil Drop (Perahan Sejuk)
Terbitan: Habbat's
Product Code: Habbat's
Ukuran Buku: (Tinggi x Lebar x Tebal)(cm) 7 x 5 x 3

ISBN:
Availability: Out Of Stock
Price: RM14.00
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Nama Item: Habbat’s Blackseed Oil Drop (Perahan Sejuk) | Keluaran: Habbat’s (Indonesia) | Perakuan Keaslian dan Halal: Majlis Ulama Indonesia (MUI) no. JB01173000170907. Pengawasan Obat dan Makanan Indonesia (POM) no. TR 083697951 | Berat: 35gram (termasuk bekas) | Kandungan: 10ml Nigella Sativa Cumin (Minyak Habbatus Sauda, perahan sejuk).


Habbat’s oil ini adalah hasil perahan pertama pati/minyak jintan hitam (habbatus Sauda) dalam keadaan suhu bilik, iaitu tanpa penglibatan tambahan suhu. Kelebihan perahan sejuk (cold press) adalah bagi menjamin dan mengekalkan keaslian kandungan asal habbatus sauda. Warnanya lebih jernih dan rasanya lebih nyaman.

Habbat’s oil drop baik untuk membantu meningkatkan sistem immuniti tubuh pada anak mahupun orang dewasa, sekaligus mampu membantu mencegah dan mengubati pelbagai penyakit. Sesuai untuk anak kecil seawal usia 6 bulan dan ke atas.

Di antara penyakit lazim yang mampu diubati dengan Habbat’s oil drop ini adalah seperti gangguan kerongkong, panas badan, demam, selesema, batuk, asma, bronchitis, dll.

Habbat’s oil drop juga sesuai untuk kegunaan luaran sebagai ubat sapu untuk rawatan eksima (exima), gigitan serangga, radang kulit, dan sebagai anti infeksi seperti untuk sapuan sebaik perbekaman.

Sila lihat pada label yang tersedia sebagai semakkan dan cara penggunaan.

Semak Cara Membuat Belian dan Pesanan

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:© 2014 ATSAR Enterprise | Galeri Ilmu Ahli Sunnah. All Rights Reserved.

Website tuned by fidodesign.net