Senarai Penerbit
Categories
Maklumat Akaun

Dapatkan Sekarang

DVD 50 Video Live The Best of Child (Bacaan Al-Qur’an Kanak-kanak)

DVD 50 Video Live The Best of Child (Bacaan Al-Qur’an Kanak-kanak)
Terbitan: Marjan Production
Product Code: Marjan Production
Ukuran Buku: (Tinggi x Lebar x Tebal)(cm) 19.2 x 13.5 x 0.7

ISBN:
Availability: Out Of Stock
Price: RM20.00
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Judul: DVD 50 Video Live The Best of Child (Bacaan Al-Qur’an Kanak-kanak) | Judul Asal (‘Arab): - | Penyusun: Marjan Production | Penerbit: Marjan Production | Berat: 180gram | Kandungan: 1 DVD.


DVD ini menghimpunan koleksi rakaman kanak-kanak membaca Al-Qur’an. Dari seawal usia 2 tahun sehingga peringkat awal remaja. Amat sesuai sebagai tontonan anak-anak di rumah sebagai salah satu bentuk dorongan dan motivasi menguasai ayat-ayat suci Al-Qur’an. DVD ini membantu anak-anak menguasai Al-Qur’an seawal usia 3 bulan setelah kelahiran dan termasuk usaha mendekatkan anak-anak dengan ayat-ayat suci Al-Qur’an.

Biasakanlah anak-anak anda mendengar bacaan-bacaan ayat suci Al-Qur’an, insyaAllah ia bakal membantu anak-anak anda menguasai dan menghafalnya. Kerana pada usia kecil inilah anak-anak amat mudah untuk menghafal dan menangkap apa jua perkataan yang ia dengar atau apa jua objek yang ia pandang. Maka manfaatkanlah masa kecil mereka dengan perkara-perkara kebaikan terutamanya Al-Qur’an. Sebaliknya, jauhilah anak-anak kecil anda dengan sedaya-upaya dari apa jua bentuk elemen maksiat dan kemungkaran.

Melalui DVD ini anda akan melihat betapa kanak-kanak seawal usia 2 tahun telah mampu menguasai dan menghafal sebahagian ayat-ayat suci Al-Qur’an. Semoga DVD ini mampu membantu.

Semak Cara Membuat Belian dan Pesanan

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:© 2014 ATSAR Enterprise | Galeri Ilmu Ahli Sunnah. All Rights Reserved.

Website tuned by fidodesign.net