Senarai Penerbit
Categories
Maklumat Akaun

Dapatkan Sekarang

CD Interaktif Belajar Bahasa Arab

CD Interaktif Belajar Bahasa Arab
CD Interaktif Belajar Bahasa Arab CD Interaktif Belajar Bahasa Arab CD Interaktif Belajar Bahasa Arab CD Interaktif Belajar Bahasa Arab CD Interaktif Belajar Bahasa Arab CD Interaktif Belajar Bahasa Arab CD Interaktif Belajar Bahasa Arab CD Interaktif Belajar Bahasa Arab
Terbitan: Arabuna
Product Code: Arabuna
Ukuran Buku: (Tinggi x Lebar x Tebal)(cm) 19.1 x 13.5 x 2

ISBN:
Availability: In Stock
Price: RM45.00
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Judul: CD Interaktif Belajar Bahasa Arab | Judul Asal (‘Arab): - | Penyusun dan Pembangun: Team Arabuna | Penerbit: Arabuna | Berat: 0.28kg | Muka Surat: 3 siri CD (Untuk PC sahaja).


Ini adalah set aplikasi belajar bahasa ‘Arab yang direka bentuk dalam bentuk flash untuk para pengguna PC. Sesuai untuk para pemula, penuntut ilmu, dan mereka yang mahu menguasai bahasa ‘Arab dengan lebih baik.

Aplikasi ini dipersembahkan dalam bentuk antara-muka berbentuk flip page dan anda akan merasa sedang membuka lembaran demi lembaran sebuah buku ketika menghadapnya. Pada setiap lembaran buku akan disertakan dengan butang (button) audio untuk menyemak penjelasan atau audio pengajian.

Cara dan methode pembelajaran yang ditawarkan melalui CD interaktif ini cukup sederhana, mudah, santai, menarik, dan anda dapat menyemak silibus pelajaran sambil mendengarkan penjelasannya dalam bentuk audio dalam waktu yang sama.

Tiada sebarang installasi diperlukan. Anda hanya perlu masukkan CD ini ke Cd-Rom (pemain CD) PC/Laptop anda, dan anda boleh terus menela’ah memulakan pembelajaran.

Selamat belajar!

Semak Cara Membuat Belian dan Pesanan

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:© 2014 ATSAR Enterprise | Galeri Ilmu Ahli Sunnah. All Rights Reserved.

Website tuned by fidodesign.net