Senarai Penerbit
Categories
Maklumat Akaun

Dapatkan Sekarang

Meniti Di Atas Kabut

Meniti Di Atas Kabut
Terbitan: Shafa Publika
Product Code: Shafa Publika
Ukuran Buku: (Tinggi x Lebar x Tebal)(cm) 21.1 x 15 x 1.1

ISBN:
Availability: In Stock
Price: RM21.00
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Judul: Meniti Di Atas Kabut | Penulis: Abu Umar Basyier | Penerbit: Shafa Publika | Berat: 0.3kg | Muka Surat: 276m/s.


Abbas, seorang pemuda yang tidak pernah menyangka dia akan menemukan keajaiban di dalam hidupnya. Bagaimana tidak, pemuda biasa sepertinya dengan masa lalunya yang sungguh berserabut, bahkan nyaris kelam, tiba-tiba bertemu jodoh dengan seorang wanita cantik dan solehah. Banyak orang, bahkan dirinya hampir tidak percaya akan menjadi suami dari wanita yang ilmu agama dan kemuliaan peribadinya sangat istimewa.
 
Bagi Abbas, itulah anugerah Allah yang paling berharga. Azizah, isteri tercintanya sangan mempengarungi titik perubahan arah kehidupannya untuk meniti jalan kebenaran. Namun, perubahan itu menghadapkannya kepada tentangan para saudaranya. Tentangan yang akhirnya menjadi ujian besar kehidupan rumah tangga Abbas. Bagaimana Abbas dan isterinya melewati hari-hari penuh tentangan ini agaknya?
 
Meniti di Atas Kabut karya Abu Umar Basyier ini merakamkan sebuah sketsa kehidupan Abbas yang penuh romantika, sejak kanak-kanak hingga detik yang menentukan dalam kehidupan rumah tangganya.
 
Setelah kejayaan buku Sandiwara Langit karya Abu Umar Basyier memikat ratusan ribu pembaca di dalam dan luar negeri, buku ini merupakan siri Sandiwara Langit 2 juga isinya insyaAllah akan menawan hati para pembacanya. Siapapun yang membaca hingga akhir kisah, pasti akan hanyut dalam keharuan dan berlinangan air mata. Ia adalah kisah benar, kisah nyata yang laksana dogeng, nemun penuh makna dan sarat pesan-pesan keimanan dan taqwa.
 
Selamat membaca...

Semak Cara Membuat Belian dan Pesanan

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:© 2014 ATSAR Enterprise | Galeri Ilmu Ahli Sunnah. All Rights Reserved.

Website tuned by fidodesign.net