Senarai Penerbit
Categories
Maklumat Akaun

Dapatkan Sekarang

62 Amalan Pembuka Pintu Syurga

62 Amalan Pembuka Pintu Syurga
Terbitan: Pustaka Imam Asy-Syafi'i
Product Code: Pustaka Imam asy-Syafi'i
Ukuran Buku: (Tinggi x Lebar x Tebal)(cm) 21 x 15 x 0

ISBN:
Availability: In Stock
Price: RM17.00
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Judul: 62 Amalan Pembuka Pintu Syurga | Penulis:Syaikh 'Abdullah bin 'Ali al-Ju'aitsin | Penerbit: Pustaka Imam Asy-Syafi'i | Berat: 180g | Muka/Surat: 135m/s. (Soft cover)


Memasuki Syurga adalah dambaan dan harapan setiap insan. Cumanya, Syurga bukanlah sesuatu yang dengan mudah begitu sahaja untuk dimasuki. Namun, dengan berkat kasih sayang Allah kepada para hamba-Nya yang beriman, jalan menunju dan memasuki syurga dipermudahkan dan diperbanyakkan sehingga kita boleh memilih berdasarkan kemampuan dan keupayaan yang kita miliki. Jalan yang diamksudkan adalah berupa amalan-amalan ibadah, sama ada yang fardhu atau pun yang sunnah, yang mana dibentangkan melalui buku ini dengan tidak kurang dari 62 jalan dan amalan berdasarkan dalil-dalil yang sahih.
 
Ketahulailah apakah bentuk-bentuk amalan tersebut. Adakah kita termasuk orang-orang yang mengamalkannya? Maka, sama-samalah kita semak dan fahami. Semoga buku ini dapat membantu dan kita dapat menjadi di antara orang-orang yang mengamalkannya..

Semak Cara Membuat Belian dan Pesanan

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:© 2014 ATSAR Enterprise | Galeri Ilmu Ahli Sunnah. All Rights Reserved.

Website tuned by fidodesign.net