Senarai Penerbit
Categories
Maklumat Akaun

Dapatkan Sekarang

Tentang Kami

ATSAR ENTERPRISE (SA0077445-W)

Atsar Enterprise adalah kedai online pelbagai produk-produk ilmu ilmiyah berupa bahan cetak (seperti buku-buku, poster ilmiyah, dll.) dan audio visual (seperti VCD, DVD, MP3) yang bermanhaj ahli sunnah wal-jamaah. Namun fokus utama Atsar Ent. buat masa ini lebih tertumpu kepada kedai buku online.
 
Atsar Enterprise beroperasi di No. 23-1, Jalan Selasih J U12/J, Taman Cahaya Alam Seksyen U12, 40170 Shah Alam. (8 minit dari Kampus Utama UiTM Seksyen 7 Shah Alam).
 
Waktu Operasi kami di Kedai adalah pada 10pagi-1230tgh hari dan 215petang-4petang setiap hari. Selebihnya kami beroperasi secara dalam talian (Online), atau berdasarkan janji/temu yang dipersetujui.
 
Bagi sebarang pertanyaan atau janji/temu, Kami boleh dihubungi di no. tel., 012-6887715 (Saudara Nawawi), atau e-mail: ilmusunnah@gmail.com.
 
Kami juga menawarkan bekalan buku-buku untuk mereka yang berminat menjadi pengedar.
 
Prinsip Kami:
 
Menyebarkan dakwah melalui buku-buku yang memiliki nilai ilmiyah dan kesahihan fakta bersumberkan Al-Quran, As-Sunnah, dan kefahaman para ulama generasi awal Ahli Sunnah wal-Jamaah. Kami juga mengajak anda untuk memilih, membaca dan mencerna hanya buku-buku yang ilmiyah penyampaiannya, sahih rujukannya, dan tepat cara fahamnya di atas sunnah.
 
In-syaa-Allaah.
© 2014 ATSAR Enterprise | Galeri Ilmu Ahli Sunnah. All Rights Reserved.

Website tuned by fidodesign.net